За Нас

За нас

Нашата История

Орто Стар ООД е основана през 2006г.  Предлагаме дентални продукти за провеждане на цялостната дейност в областите: ортодонтия, имплантология, и дентално оборудване.

Ексклузивен представител сме на Hubit, Dentalline, Astar, Falcon. С нашата марка Орто Стар се произвеждат голяма част от ортодонтските ни артикули.    

Поддържаме цялата гама от ортодонтски материали и аксесоари, необходими за успешно лечение. Прилагани и оценявани в Дентален Център Д-р Славкови над 15 години от двама специалисти ортодонти, имаме сигурността в качеството на продуктите. Гордеем се с многобройните си клиенти/приятели/ на територията на България и Румъния като извършваме бързи доставки на най-добра цена.

IMG_4703

Екслузивен представител сме и на един от първите производители на дентални юнити- Galbiati- Италия, основани 1935 год.

Официален представител сме на Woson и ZIANN. Автоклавите Woson вече 15 години работят за вас,нашите клиенти, безотказно. Дентални юнити- Wozo и Wodo Mille са най- продаваните ни машини.

Предлагаме бърза, качествена и успешна сервизната поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Разполагаме с резервни части за всички машини и техника(както и оборотни автоклави, при необходимост). Екипът от консултанти, инженери, и представители на фирмата, се стреми към повишаване качеството на обслужването и максимално скъсени срокове на доставка

Някои от компаниите , с които работим

image-0-02-05-aa27d5aa1c9f389090d63cc32f17877b56e2c2fdecfcda75d568824f9dde01d5-V

Наши Прояви

Ежегодно участваме в специализирани изложения на територията на България и Румъния. Изложбите позволяват да Ви представим новостите и да утвърдим нашето място като Ваш надежден партньор.

 Продуктите, както и showroom за юнити, автоклави и оборудване, можете да откриете на адрес в Асеновград, Оборище 47, както и в добре разработената ни дистрибуторска мрежа в страната.

Нашият екип с готовност ще отговори на нуждите Ви като специалисти със съвети за конкретни продукти, доставка и обслужване на техниката закупена от нас. Моля, свържете се с нас на посочените телефонни номера и e-mail! Ще се радваме да бъдем Ваш партньр и приятел! Благодарим за доверието!
С уважение!